concert: Izaline Calister / Alexander Kraft van Ermel / Jean-Jacques Rojer in Concertgebouw op ZATERDAG 11 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Izaline Calister / Alexander Kraft van Ermel / Jean-Jacques Rojer in Concertgebouw) verplaatst naar zaterdag 26 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 APR
IZALINE CALISTER / ALEXANDER KRAFT VAN ERMEL / JEAN-JACQUES ROJER Kleine Zaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Concert uitverkocht
Izaline Calister / Alexander Kraft van Ermel / Jean-Jacques Rojer in Concertgebouw is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Wim Statius Muller
De in 2019 overleden Curaçaose pianist en componist Wim Statius Muller stond ook wel bekend als de Curaçaose Chopin. Hij componeerde op Chopin geïnspireerde mazurka’s en walsen en was een geliefd pianist. Kleinzoon Alexander Kraft van Ermel is als pianist in zijn voetsporen getreden en brengt met Jean-Jacques Rojer en Izaline Calister een ode aan hem.

Alexander Kraft van Ermel, Jean-Jacques Rojer & Izaline Calister
Alexander Kraft van Ermel brengt samen met gitarist Jean-Jacques Rojer en zangeres Izaline Calister verschillende dansen van de Antillen ten gehore. De drie Curaçaose musici lichten toe waar de dansen vandaan komen en welke rol ze spelen binnen de gemeenschap. De wals, tumba, danza en mazurka komen deze avond ongetwijfeld voorbij en zullen het jubileumjaar van de Vereniging Antilliaans Netwerk feestelijk inluiden.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws