concert: Gojira in Hedon (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gojira
    Sonisphere France 2011
    © Tim van Veen
  • Gojira
    Sonisphere France 2011
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gojira in Hedon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
27 MEI
GOJIRA Grote zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2020
Hoofdprogramma Gojira

EXTRA INFORMATIE

Gojira werd in 1996 door de Franse broertjes Duplantier opgericht en weet al ruim vierentwintig jaar vele liefhebbers van het hardere gitaarwerk aan zich te binden. Voor liefhebbers van Metallica, Meshuggah, Mastodon en Sepultura en bovenal iedereen die goede muziek kan waarderen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Gojira

Foto Gojira te Graspop Metal Meeting 2014 dag 2 Foto Gojira te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Gojira te Sonisphere France 2011 Foto Gojira te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Gojira te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Gojira te Graspop Metal Meeting 2016 dag 2
 
Bekijk alle 69 foto's van Gojira

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan