concert: Federico Mecozzi in Concertgebouw (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Federico Mecozzi in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
FEDERICO MECOZZI Koorzaal, 19:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Federico Mecozzi

EXTRA INFORMATIE

Voor de eerste keer te horen met zijn eigen band in Nederland: violist en multi-instrumentalist Federico Mecozzi. Hij stond al eerder op het podium van Het Concertgebouw als violist in de band van Ludovico Einaudi. Nu maakt hij furore als solo-artiest. Met in 2019 de release van zijn eerste solo-album, Awakening, met composities van eigen hand. Een album waarin Mecozzi alle ervaringen die hij de afgelopen jaren als musicus heeft opgedaan in klank probeert te vatten. Klassiek, pop en jazzinvloeden komen voorbij, maar ook zijn liefde voor folk en Keltische muziek is terug te horen op het album. Vanavond treedt hij in de Koorzaal op met Massimo Marches op gitaar, Tommy Graziani op drums en percussie, Stefano Zambardino op toetsen en Veronica Conti op cello.