concert: 10 Years Of RMFTM in Effenaar op VRIJDAG 15 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (10 Years Of RMFTM in Effenaar) verplaatst naar vrijdag 25 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 MEI
10 YEARS OF RMFTM Kleine zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma RMFTM

EXTRA INFORMATIE

Radar Men From The Moon (RMFTM) viert zijn 10-jarig jubileum. Tijd voor feest!

De Eindhovense experimentele groep blikt op 15 mei terug op de verschillende vormen en geluiden die dit steeds veranderde beest aannam. RMFTM is constant geëvolueerd en veranderd; van spacerock naar dissonante psych en van drone techno naar industriële post-punk.

De groep toert door heel Europa en speelt op festivals als Roadburn en het Liverpool International Festival of Psychedelia. Naast verschillende releases op het Fuzz Club label, is de groep ook berucht vanwege de samenwerking met andere bands en artiesten, zoals Gnod, The Cosmic Dead en 10.000 Russos. Vandaar dat de band twee speciale acts heeft uitgenodigd die een bepaalde rol hebben gespeeld in hun 10-jarig bestaan!

Foto's van RMFTM

Foto RMFTM te Fuzz Club Eindhoven Foto RMFTM te Fuzz Club Eindhoven Foto RMFTM te Fuzz Club Eindhoven
 
Bekijk alle 3 foto's van RMFTM

Gerelateerd nieuws