In the picture: Pukkelpop, Once In A Blue Moon, Mini Mansions en meer

Gossip - Pukkelpop news_groot
In the picture: Pukkelpop, Once In A Blue Moon, Mini Mansions en meer
Door Cartman91 op 28 augustus 2019 - 13:04 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Pukkelpop, Once In A Blue Moon, Fuzz Club Eindhoven, Mini Mansions en Plague Vendor.


Pukkelpop (vrijdag)

Post Malone (foto: Natasja de Vries)


Pukkelpop vond niet afgelopen week plaats, maar de week ervoor. Echter hebben jullie deze nog van ons tegoed, vandaar dat Pukkelpop bij het overzicht van afgelopen week zit. Op de eerste Pukkelpop dag stonden onder meer Mura Masa, blackwave., Stormzy, White Lies, Franz Ferdinand en Post Malone / Martin Solveig op het programma Kijk hier voor het volledige fotoverslag van dag één van Pukkelpop.


Pukkelpop (zondag)

Billie Eilish (foto: Natasja de Vries)


Op de slotdag van het festival stonden onder meer Pennywise, Airbourne, Pvris, Prophets of Rage, Kelis, Bullet For My Valentine en Billie Eilish geprogrammeerd. Voor het volledige verslag van de zondag van Pukkelpop neem je hier een kijkje.


Once In A Blue Moon

Courtney Barnett (foto: René Obdeijn)


Once In A Blue Moon is een country en americana festival dat dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd. Op het programma stonden onder meer Eels, The Waterboys, Duff McKagan ft. Shooter Jennings en Courtney Barnett. Bekijk ook het complete verslag van Once In A Blue Moon.


Fuzz Club Eindhoven

RMFTM (foto: Susana Martins)


Dit tweedaagse festival word jaarlijks gehouden in het teken van de in Londen gevestigde indie-label Fuzz Club Records en vindt plaats in de Effenaar. Op het programma vind je Whispering Sons, Iguana Death Cult, Iceage, The Warlocks en RMFTM terug. Bekijk hier het volledige fotoverslag van Fuzz Club Eindhoven.


Mini Mansions (Melkweg)

Mini Mansions (foto: Eva Bakker)


Op 21 augustus stond Mini Mansions in kleine zaal van de Melkweg. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het concert.


Plague Vandor (Paradiso Noord)

Plague Vendor (foto: Susana Martins)


De Amerikaanse punk-rock band Plague Vendor mocht op 21 augustus een optreden geven in Paradiso Noord. Foto's van dit concert vind je hier.


Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.The Kik

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BEHIND THE MUSIC MET DAVE...Op zondag 15 september vindt Behind the Music plaats in Rotown. Op deze avond...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG VOOR GUY SEBASTIAN In 2003 won Guy Sebastian Australian Idol. Sindsdien is het hard gegaan:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.