concert: Edwin Jongedijk - Live cd opname in Nijend 24 op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Edwin Jongedijk - Live cd opname in Nijend 24) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
EDWIN JONGEDIJK - LIVE CD OPNAME 20:00 uur Nijend 24, Anderen
2020
Hoofdprogramma Edwin Jongedijk
Toegang 17,50

EXTRA INFORMATIE

Liedjesmaker Jongedijk verstaat de kunst om ieders gevoelens te verpakken in pure en krachtige Groningse woorden en heerlijke melodielijnen. De stem van Jongedijk stem is warm maar doorleefd en zijn liedjes grijpen je bij de strot. De krachtige hit As Ik De Kaans Zol Kriegen opent het album. Denk niet dat het kruit hiermee verschoten is: het is een voorbode van enkel sterke songs. Denk bijvoorbeeld aan de tweede hitsingle, het smaakvolle en ingetogen Astoe Aan Mie Denkst. Het album varieert van lekkere rockers als Teruggoan Of Gemis en As Ik De Moan Was tot een fraaie akoestische Groningstalige interpretatie van Peter Schaaps Adem Mijn Adem.