concert: Elias in Cinetol (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Elias
    London Calling #2 2018 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Elias
    London Calling #2 2018 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Elias in Cinetol) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
17 SEP
ELIAS 20:30 uur Cinetol, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Elias

EXTRA INFORMATIE

De Zweedse singer-songwriter ELIAS beschikt over een krachtige en uitzonderlijk fraaie stem, die ook nog eens perfect past bij zijn soulvolle popnummers met r&b-invloeden. Na de release van zijn debuutsingle ‘Revolution’ in 2015 werd hij al snel opgepikt door BBC Radio 1, die hem de beste mannelijke zanger sinds Sam Smith noemden. Ook werd het nummer voor de populaire film ‘Birth of a Nation’ gebruikt en de droomstart van de artiest was een feit. Ondertussen is het twee jaar geleden dat zijn debuutalbum ‘Entwined’ uitkwam en is het tijd voor een nieuwe EP met de titel ‘HIM’.

Foto's van Elias

Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Elias

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws