concert: Battle 4 BOA in Baroeg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Battle 4 BOA in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
07 JUN
BATTLE 4 BOA 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020
Concert gratis
Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Vandaag strijden zes bands om één plaats op de Talent Stage van Baroeg Open Air op zaterdag 12 september. Bands kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd door uiterlijk op vrijdag 13 maart één mp3-bestand op te sturen naar battle4boa@. Een voorwaarde is dat de bands binnen het profiel van BOA passen; ze moeten harde alternatieve muziek maken, zoals rock, hardcore, punk, gothic of metal. Daarnaast mogen de leden van de band gemiddeld niet ouder dan 25 jaar zijn. Uit alle deelnemers selecteert een vakjury tien bands waarvan er vijf meteen doorgaan naar de Battle 4 BOA op 24 mei. Uit de overige vijf bands wordt middels een publiekscontest op Facebook nog één extra deelnemer gekozen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!