concert: Laura Marling in Het Zonnehuis (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Laura Marling
    Laura Marling - 18/3 - Paradiso
    © Gaga Mucko
  • Laura Marling
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Laura Marling in Het Zonnehuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 MEI
LAURA MARLING 20:30 uur Het Zonnehuis, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Laura Marling
Concert uitverkocht
Laura Marling in Het Zonnehuis is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 17 mei
Laura Marling
Het Zonnehuis, Amsterdam
€ 34,00

EXTRA INFORMATIE

Sinds het verschijnen van debuut 'Alas I Cannot Swim' in 2008 is Laura Marling snel een grote naam geworden onder de Britse singer-songwriters. Ze is pas in de twintig maar inmiddels al bezig met haar zevende studioalbum welke later dit jaar uitkomt. Haar kenmerkende poëzie en stem klinken in al haar nummers door, zonder in herhaling te vallen. Na het winnen van een BRIT-award, een Grammy-nominatie en meerdere Mercury Prize awards, heeft Laura Marling de kwaliteit en tijdloosheid van haar werk inmiddels wel bewezen. Na een album onder Laura's zijproject LUMP, in samenwerking met Mike Lindsay van Tunng, komt er binnenkort meer nieuw materiaal aan en komt ze naar het sfeervolle Zonnehuis Amsterdam voor een intieme solo-show op 17 mei.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Laura Marling

Foto Laura Marling te Laura Marling - 18/3 - Paradiso Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Crossing Border Den Haag 2011
 
Bekijk alle 12 foto's van Laura Marling

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan