Laura Marling in mei naar Amsterdamse Zonnehuis

Laura Marling
Laura Marling in mei naar Amsterdamse Zonnehuis
Door johnnyd op 18 februari 2020 - 15:36 Laura Marling komt op 17 mei voor een concert naar theaterzaal Zonnehuis in Amsterdam. Het is al vijf jaar geleden dat de Britse singer-songwriter op Nederlandse bodem te zien was. Later dit jaar brengt ze ook een nieuw album uit. De voorverkoop van het concert start vrijdag 21 februari om 10.00 uur.

Laura Marling brak al op 18-jarige leeftijd door met haar debuutalbum 'Alas, I Cannot Swim' uit 2008. Vanaf opvolger 'I Speak Because I Can'(2010) belanden haar poëtische folk- en popalbums steevast in de Britse top 10. Meerdere platen werden met goud bekroond. Ze won een Brit Award, een NME Award en 'Semper Femina' (2017) werd genomineerd voor een Grammy Award. Na het project LUMP - een samenwerking met Mike Lindsay van Tunng - heeft Marling nu een zevende soloalbum op stapel staan.

De voorverkoop voor Laura Marling in het Zonnehuis begint vrijdag 21 februari om 10.00 uur, kaarten gaan €34 kosten.Voor tickets kun je hier terecht.

Bang om de voorverkoop te missen? Hier kun je een reminder instellen, dan mailen we je een herinnering.
guano apes

GUANO APES IN JULI NAAR DE MELKWEG Guano Apes komt op vrijdag 3 juli naar de Melkweg in Amsterdam voor een...

Richard Thompson

RICHARD THOMPSON VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND De legendarische singer-songwriter Richard Thompson komt in juni voor drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.