concert: Dj Baobab / Power to the Pipo in Merleyn op ZATERDAG 25 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dj Baobab / Power to the Pipo in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 APR
DJ BAOBAB / POWER TO THE PIPO 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020

EXTRA INFORMATIE

De rauwe jazz-funk band ‘Power to the Pipo’ heeft zo’n zes keer op rij bij Otis Park als afsluiter gestaan.
Vanavond brengt Power to the Pipo haar EP ‘Spetters’ uit. De eerste single ‘Pufferfish’ werd goed ontvangen. Zo werd de single gereleased door Jazzism en gedraaid op NPO Soul en Jazz net als opvolger ‘Catwoman’. Power to the Pipo is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een populaire live act. Niet alleen deed de band in de afgelopen drie jaar meer dan honderd optredens en speelde samen met muzikale helden, zoals Anton Goudsmit, Candy en Hans Dulfer en Eric Vloeimans.

Het Nijmeegs muziekcollectief ‘Baobab’ is ingeschakeld om de rest van de avond de dikste (vinyl)platen te draaien. Verwacht een avond vol Funk, Afrobeat, Afrofunk, Highlife, Latin, Reggae en Dub.