concert: La Pegatina in TivoliVredenburg (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • La Pegatina
    Pinkpop 2013 - Zaterdag
    © Joost Doensen
  • La Pegatina
    Into The Great Wide Open 2011
    © Rob van der


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (La Pegatina in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
15 AUG
LA PEGATINA Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma La Pegatina

EXTRA INFORMATIE

Omdat de Spaanse wielerronde La Vuelta dit weekend Utrecht op zijn kop zet, verandert de Ronda vanavond in de Ronda van Spanje! Als gangmaker van het grote peloton feestlustigen treedt de Catalaanse mestizoband La Pegatina op. Met hun opzwepende mix van ska, polka en rumba en hun ongebreidelde speelplezier is deze band al tien jaar een graag geziene gast op de zomerfestivals – zo stonden ze al op Lowlands, Pinkpop en De Zwarte Cross. La Pegatina gaat met acht kopmannen sterk van start tot finish vol op het orgel.

Foto's van La Pegatina

Foto La Pegatina te Into The Great Wide Open 2011 Foto La Pegatina te paaspop 2013 - dag 3 Foto La Pegatina te Parkpop 2017 Foto La Pegatina te Parkpop 2011 Foto La Pegatina te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Foto La Pegatina te Pinkpop 2013 - Zaterdag
 
Bekijk alle 52 foto's van La Pegatina

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws