concert: Delain in Doornroosje op VRIJDAG 27 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Delain
    Fortarock 2013
  • Delain
    Delain - 9/11 - Hedon
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Delain in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 NOV
DELAIN Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Delain

EXTRA INFORMATIE

Delain keert na een afwezigheid van drie jaar weer terug naar Nijmegen. Dit keer met het kersverse album ‘Apocalypse & Chill’. De Nederlandse symfonische metalband draait al jaren mee aan de internationale top. Ze hebben met gemak festivals als Graspop en Fortarock plat gespeeld. Daarnaast staan ze ook op ’s werelds grootste metal bijeenkomst Wacken Open Air in Duitsland en het Download Festival in Groot-Brittannië.

De band heeft onlangs het splinternieuwe album ‘Apocalypse & Chill’ via Napalm Records uitgebracht. De zesde plaat uit hun discografie klinkt werkelijk fantastisch en laat zangeres Charlotte Wessels op de toppen van haar kunnen horen. De band is ook in topvorm en gaat daarnaast het experiment niet uit de weg. De krachtige modern klinkende nummers klinkt nog steeds en de melodieën zijn nog even catchy als voorheen. Fans weten genoeg.

Foto's van Delain

Foto Delain te Artquake 2007 Foto Delain te Graspop Metal Meeting 2019 - Zondag Foto Delain te Lowlands 2009 Foto Delain te Delain - 31/10 - TivoliVredenburg Foto Delain te Graspop Metal Meeting 2019 - Zondag Foto Delain te Graspop Metal Meeting 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 147 foto's van Delain

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws