concert: Delain in Doornroosje

  • Delain
    Delain - 9/11 - Hedon
    © Erik Knevelbaard
  • Delain
    Fortarock 2013
VR.
27 NOV
DELAIN Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Delain
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Delain in Doornroosje
Tickets Delain:
vr 27 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

Delain keert na een afwezigheid van drie jaar weer terug naar Nijmegen. Dit keer met het kersverse album ‘Apocalypse & Chill’. De Nederlandse symfonische metalband draait al jaren mee aan de internationale top. Ze hebben met gemak festivals als Graspop en Fortarock plat gespeeld. Daarnaast staan ze ook op ’s werelds grootste metal bijeenkomst Wacken Open Air in Duitsland en het Download Festival in Groot-Brittannië.

De band heeft onlangs het splinternieuwe album ‘Apocalypse & Chill’ via Napalm Records uitgebracht. De zesde plaat uit hun discografie klinkt werkelijk fantastisch en laat zangeres Charlotte Wessels op de toppen van haar kunnen horen. De band is ook in topvorm en gaat daarnaast het experiment niet uit de weg. De krachtige modern klinkende nummers klinkt nog steeds en de melodieën zijn nog even catchy als voorheen. Fans weten genoeg.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 15 februari 2020 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Delain in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Delain

Foto Delain te Delain - 31/10 - TivoliVredenburg Foto Delain te Delain - 19/3 - Melkweg Foto Delain te Wâldrock 2009 Foto Delain te Huntenpop 2017 Foto Delain te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Delain te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
 
Bekijk alle 147 foto's van Delain

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan