concert: Roos van Nijmegen voorronde 2 in Merleyn op DINSDAG 31 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Cloudsurfers
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2022
  • Cloudsurfers
    Popronde Leeuwarden 2021
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roos van Nijmegen voorronde 2 in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
31 MRT
ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 2 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020

EXTRA INFORMATIE

Mark of Chaos is een jonge, energieke, driekoppige punkrockband. Ze zijn al bevriend sinds de basisschool en zijn opgegroeid met passie voor harde muziek. Met hun eerste EP “The First Mark” en nummers die over een tijdje te horen zullen zijn op het debuutalbum, zijn ze hongerig om de podia in Nederland plat te spelen!

Cher Ami is een stevige, funky hardrock-band met rauwe zang en strakke riffs. Vier jongens van in de twintig die vastberaden zijn om de Nijmeegse muziekscene te veroveren. De muziek? Recht in je gezicht. Met de in december opgenomen live-demo, te beluisteren op Spotify, staat Cher Ami aan het begin van iets groots.

Cloudsurfers is een 4-piece garagerockband waarop gemosht, maar ook gesurft kan worden. Onwaarschijnlijk stevige nummers, grungy vocals en een punky attitude… Cloudsurfers staat klaar om menig kroeg, festival & podium te voorzien van harde en verrassend vette nummers.

Foto's van Cloudsurfers, Mark Of Chaos

Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie Foto Cloudsurfers te Appelpop 2022 Foto Cloudsurfers te Appelpop 2022 Foto Cloudsurfers te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Cloudsurfers te Popronde Leeuwarden 2021 Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 19 foto's van Cloudsurfers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws