concert: Magic of Motown in Hedon op WOENSDAG 06 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Magic of Motown in Hedon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
06 OKT
MAGIC OF MOTOWN Grote zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2021

EXTRA INFORMATIE

Het grootste feest van het jaar komt naar Zwolle met Magic Of Motown! Met meer dan een miljoen bezoekers is dit één van de grootste Britse muzieksuccessen. Bereid je voor op meer dan 40 Motown-klassiekers, tal van glitterkostuums en grenzeloos getalenteerde muzikanten in deze explosieve concertervaring. Met de tijdloze muziek van Marvin Gaye, Diana Ross, Stevie Wonder, The Temptations, The Supremes, The Four Tops, Jackson 5, Smokey Robinson en meer!

Leden die hier naar toe wilden