concert: Stiff Richards in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stiff Richards in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 JUL
STIFF RICHARDS Kleine Zaal, 22:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Stiff Richards

EXTRA INFORMATIE

Uit Melbourne komen deze opgeschoten punkrockers om Paradiso hun rauwe punkrock 'n roll voor te schotelen. Stiff Richards is in Australië al een gevestigde naam die zo in het rijtje Amyl & The Sniffers, Drunk Mums en Cosmic Psychos wordt genoemd. De tweede plaat 'DIG' is net uit en boet nul procent aan kracht in ten opzichte van het titelloze debuutalbum. Het is vanzelfsprekend te noemen dat het materiaal van Stiff Richards uitermate intens vertaald wordt naar de liveshow.