concert: Juneville in Merleyn op VRIJDAG 15 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Juneville in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 MEI
JUNEVILLE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020

EXTRA INFORMATIE

Begin 2019 bracht de Nijmeegs/Arnhemse band Juneville haar tweede album Obey the Heart uit, dat net als het debuut In the Garden zeer positief werd ontvangen. Bij het verschijnen maakten recensenten vergelijkingen met Madrugada en Nick Cave & the Bad Seeds. Vanavond wordt, behalve oud werk, Obey the Heart integraal uitgevoerd. De plaat is een verzameling songs waarop nieuwe wegen zijn ingeslagen en met nadruk een breed spectrum van de popmuziek wordt gezocht; van zompige blues, staccato rock tot dromerige ballads.

“Vergeet kwalificaties als on-Nederlands goed, hier zou overal de loper voor moeten worden uitgelegd”, schreef Lust For Life recensent Chris van Oostrom. Een jaar later werd de band door 3voor12 Gelderland genomineerd voor beste nieuwkomer en beste live act.

Maar dat is nog niet alles. Inmiddels is de band nieuwe songs aan het schrijven en een aantal daarvan krijgen in Merleyn hun vuurdoop.