concert: Michael Franti & Spearhead in Doornroosje op DINSDAG 26 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Michael Franti & Spearhead in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
26 JAN
MICHAEL FRANTI & SPEARHEAD Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021

EXTRA INFORMATIE

De altijd stralende Michael Franti is een Californische muzikant, poëet en spoken word-artiest maar ook filmmaker en filantroop. Hij wisselt feel good-nummers af met serieuze politieke statements. Deze pakt hij in in een aanstekelijke mix van hiphop, funk, ska, reggae en rock.

Samen met zijn band Spearhead staat hij voor een wereld met meer positiviteit, hoop en vrede. Zijn laatste album heet ‘Stay Human Vol. II’ en staat vol met inspirerende nummers die ervoor strijden dat we ook in deze tijden vast moeten houden aan onze menselijkheid. Michael Franti is na zijn verbale avonturen met The Disposable Heroes of Hiphoprisy en The Beatnigs helemaal in balans tussen wat hij wil vertellen en hoe het moet klinken. Bovenop deze ervaring en muzikale en verbale rijkdom komt zijn overrompelende live-reputatie inclusief hits zoals ‘People In the Middle’ ‘Of Course You Can’ en ‘All The Freaky People’. Peace, Praise & Party!

Foto's van Michael Franti & Spearhead

Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2006 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003
 
Bekijk alle 5 foto's van Michael Franti & Spearhead

Gerelateerd nieuws