concert: Rustin Man in Het Zonnehuis op DONDERDAG 12 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rustin Man in Het Zonnehuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 NOV
RUSTIN MAN 20:30 uur Het Zonnehuis, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Rustin Man

EXTRA INFORMATIE

Maak kennis met het bijzonder fraaie stemgeluid van Paul Webb. In de jaren tachtig was hij de bassist van Talk Talk en in 2002 releasde hij nog een album met Portishead-frontvrouw Beth Gibbons onder de noemer Rustin Man. Maar als leadzanger was hij nog nooit te horen geweest, tot hij in begin 2019 zijn plaat ‘Drift Code’ uitbracht. Webbs eerste album in zestien jaar werd lovend onthaald door onder andere de Volkskrant en Pitchfork; hij wist te verrassen met zijn nostalgische, maar tijdloze nummers met invloeden van Engelse folk en seventies prog-rock. De meeste indruk maakte hij echter met zijn stem, en het is te hopen dat we die in de toekomst nog heel veel gaan horen.