concert: Ghetto Kumbé in Tolhuistuin op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ghetto Kumbé in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
GHETTO KUMBÉ Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Ghetto Kumbé

EXTRA INFORMATIE

Ghetto Kumbé komt uit Bogotá, Colombia. Hét centrum van de vernieuwende muziek in de wereld, althans daar lijkt het soms wel op. Het trio roept het publiek van over de gehele wereld op om mee los te gaan op hun digitale rumba. Hun shows zijn net een transcendent ritueel, gebaseerd op krachtige percussie, Caribische house beats en traditionele Afro-Colombiaanse ritmes geïnspireerd door West-Afrika.
Hun eerste EP, 'Kumbé', werd eind 2015 in Colombia uitgebracht en zorgde ervoor dat de groep in 2016 werd uitgeroepen tot ‘new artist of the year’. Sindsdien hebben ze veel getourd in Colombia en zijn nu klaar om Europa te veroveren. Tweede EP 'Soy Selva' volgde in 2017. De nieuwe plaat wordt in 2020 verwacht.