concert: Blues Tour Groningen in Lola: The Tightropes in LOLA050 op ZATERDAG 29 FEBRUARI 2020

  • The Tightropes
    Popronde Zwolle 2013
    © Mitch Wolters
  • The Tightropes
    Popronde Zwolle 2013
    © Mitch Wolters
ZA.
29 FEB
BLUES TOUR GRONINGEN IN LOLA: THE TIGHTROPES 21:00 uur LOLA050, Groningen
2020
Hoofdprogramma The Tightropes

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 februari 2020.
Dat is 1517 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

The Tightropes (bluesrock)
Laat je niet misleiden door de ietwat donkere ingang in de Pelsterdwarsstraat, en ga er vooral kijken: LOLA, midden in de het centrum van Groningen, is een café met een uitstekend podium, prima geluid en belichting, waar iets grotere bands goed tot hun recht komen! LOLA heeft een unieke sfeer, de prachtige barokke plafonds en wanden geven je het idee dat je belandt bent in een paleis, vele eeuwen geleden. Maar niets is minder waar, hier wordt tijdens de Blues Tour de blues met passie gespeeld.

The Tightropes kunnen worden omschreven als een ‘steaming blues driven funky-ass trio’. Ze weten de weg op hun instrumenten en jammen en improviseren is een wezenlijk onderdeel van hun optredens. De band speelt in de traditie van The Jimi Hendrix Experience, Cream, en andere power-trios uit die tijd. Maar dan wel met een vleugje funk a la Sly en de Meters, wat hun sound een geheel eigen karakter geeft.

Foto's van The Tightropes

Foto The Tightropes te Popronde Zwolle 2013 Foto The Tightropes te Popronde Zwolle 2013 Foto The Tightropes te Mother's Finest - 01/02 - Metropool Enschede (voormalig Atak) Foto The Tightropes te Popronde Zwolle 2013 Foto The Tightropes te Mother's Finest - 01/02 - Metropool Enschede (voormalig Atak) Foto The Tightropes te Mother's Finest - 01/02 - Metropool Enschede (voormalig Atak)
 
Bekijk alle 8 foto's van The Tightropes

Gerelateerd nieuws