concert: Dolly Dots - Sisters on Tour in Nieuwe Luxor Theater op WOENSDAG 03 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dolly Dots - Sisters on Tour in Nieuwe Luxor Theater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
03 FEB
DOLLY DOTS - SISTERS ON TOUR 20:00 uur Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Dolly Dots

EXTRA INFORMATIE

Er gaat geen dag voorbij in het leven van de Dolly Dots zonder dat iemand over hun muziek begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan ze weer eens optreden?’. Na de succesvolle reunie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziektebed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden we toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

De Dolly Dots komen in seizoen 20/21 naar de Nederlandse theaters, ze zullen worden begeleid door de opwindende Sven Figee Band. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen we er mee om?

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws