concert: Dolly Dots - Sisters on Tour in Kunstmin Schouwburg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dolly Dots - Sisters on Tour in Kunstmin Schouwburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
07 NOV
DOLLY DOTS - SISTERS ON TOUR 20:15 uur Kunstmin Schouwburg, Dordrecht
2020
Hoofdprogramma Dolly Dots

EXTRA INFORMATIE

Er gaat geen dag voorbij in het leven van de Dolly Dots zonder dat iemand over hun muziek begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan ze weer eens optreden?’. Na de succesvolle reunie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziektebed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden we toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

De Dolly Dots komen in seizoen 20/21 naar de Nederlandse theaters, ze zullen worden begeleid door de opwindende Sven Figee Band. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen we er mee om?

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws