concert: Amsterdam Klezmer Band in Paradiso

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
VR.
09 OKT
AMSTERDAM KLEZMER BAND Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band
Concert uitverkocht
Amsterdam Klezmer Band in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 09 okt
Amsterdam Klezmer Band
Paradiso, Amsterdam
€ 20,50

Tickets op Ticketswap

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdam Klezmer Band is al 25 jaar lang een vaste waarde op festivals, in clubs en in theaters zowel binnen als buiten Nederland. De zevenkoppige band uit Amsterdam werd opgericht in 1996 en maakt muziek die voortkomt uit de Oost-Europese Joodse traditie met invloeden van zigeunermuziek, jazz, funk, ska en zelfs hiphop. Je kon de band al eerder bewonderen op festivals als Sziget, Lowlands en North Sea Jazz en zij die daar bij waren, kunnen beamen dat shows van het opzwepende gezelschap zowel serieuze, emotionele als vrolijke tonen kent, maar uiteindelijk altijd uitmondt in één groot dansfeest. In februari 2020 staat de release van het nieuwe album op de planning. Hoog tijd dus voor de Amsterdam Klezmer Band, om weer eens een bezoekje te brengen aan Paradiso.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amsterdam Klezmer Band in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 18 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws