concert: Eastern Promises Fest in Metropool Enschede op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Terror
    Graspop Metal Meeting 2011
  • Terror
    Graspop Metal Meeting 2011


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eastern Promises Fest in Metropool Enschede) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
EASTERN PROMISES FEST Alle zalen, 15:00 uur Metropool Enschede, Enschede
2020

EXTRA INFORMATIE

Op zaterdag 18 april kun je getuige zijn van een historische hardcore-revival met het nieuwe festival Eastern Promises. De headliner is ook meteen één van de grootste bands uit het genre, namelijk Terror uit Los Angeles. Ben je al siked?

De afgelopen jaren is het wat rustiger geweest in Twente op hardcore-gebied, maar deze regio staat al tientallen jaren bekend om zijn mokerharde shows en levendige scene. Drie podia, 16 bands, één locatie. Metropool heet je welkom en boekt samen met Innocent ‘Home of Hardcore’ de bands. Intussen wordt er al hard nagedacht over de editie van 2021, dus dit festival voor hardcore-, punk- en metalbands wordt een blijvertje. Voor grote namen en opkomende bands. Voor de fans. Voor de scene. Tot dan!

Foto's van Born From Pain, Eisberg, Escape, Harlekin, Pressure Pact, Terror

Foto Born From Pain te Born From Pain - 12/1 - De Nieuwe Nor Foto Born From Pain te Baroeg Open Air 2011 Foto Born From Pain te Born From Pain/First Blood- 18/3 - Pul Foto Born From Pain te Baroeg Open Air 2011 Foto Born From Pain te Paaspop Schijndel 2006 Foto Born From Pain te Persistence Tour - 10/12 - 013
 
Bekijk alle 24 foto's van Born From Pain
Bekijk alle 32 foto's van Terror

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws