concert: Ribattuta Musica - Bachs Matthäus-Passion in De Waalse Kerk Amsterdam op DONDERDAG 09 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ribattuta Musica - Bachs Matthäus-Passion in De Waalse Kerk Amsterdam) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 APR
RIBATTUTA MUSICA - BACHS MATTHÄUS-PASSION 19:30 uur De Waalse Kerk Amsterdam, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Ribattuta Musica
Toegang 30,00

EXTRA INFORMATIE

De Matthäus-Passion, een passievol, recht in de ziel treffend verhaal. Bach heeft zijn hart en ziel gelegd in dit ontroerende meesterwerk met protestkoren, verstilde aria’s en liefdevolle koralen. 
Ribattuta Musica voert Bach's Passion uit met een nieuwe generatie barokspecialisten.

De topmusici van barokensemble Ribattuta Musica hebben een gedeelde passie om met hun muzikaal verhaal de mensen te raken. We spelen graag dichtbij het publiek. In deze intieme sfeer ontstaat een voelbare wisselwerking tussen musici en publiek.

Ribattuta Musica laat u de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach voelen en beleven.