concert: Rex Rebel in Rotown

  • Rex Rebel
    Rex Rebel - 08/03 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Rex Rebel
    Rex Rebel - 08/03 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
VR.
07 MEI
REX REBEL 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Rex Rebel
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rex Rebel in Rotown
Tickets Rex Rebel:
vr 07 mei
Rotown, Rotterdam
€ 18,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Rex Rebel is het nieuwe project van de Vlaamse muzikanten Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim van der Westen. De groep maakt pakkende pop met sfeervolle elektronische lagen. Het eerste neusje van de zalm komt in de vorm van Big Shot, een dansbare synthpophit met warme breekbare zang.

Dat dit stemgeluid behoorlijk bekend in de oren klinkt is overigens niet zo gek. Voordat hij de transitie maakte naar man ging Sam Bettens jarenlang door het leven als Sarah Bettens, frontvrouw van de iconische popgroep K’s Choice. Met Rex Rebel luidt Bettens een nieuwe creatieve fase in: het verbluffende debuutalbum Run verschijnt op 28 februari 2020.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rex Rebel in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Rex Rebel

Foto Rex Rebel te Rex Rebel - 08/03 - Paradiso Foto Rex Rebel te Rex Rebel - 08/03 - Paradiso Foto Rex Rebel te Rex Rebel - 08/03 - Paradiso Foto Rex Rebel te Rex Rebel - 08/03 - Paradiso Foto Rex Rebel te Rex Rebel - 08/03 - Paradiso Foto Rex Rebel te Rex Rebel - 08/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 15 foto's van Rex Rebel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan