event: Mensen Zeggen Dingen in EKKO op WOENSDAG 27 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mensen Zeggen Dingen in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
27 MEI
MENSEN ZEGGEN DINGEN 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Toegang 6 euro (early bird)
8 euro (regular)
(incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

MENSEN ZEGGEN DINGEN EN VOOR DIE MENSEN IS ER EEN PODIUM.

Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes. We speelden eerder op podia in Arnhem, Amsterdam, Enschede, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Gent en Utrecht. Deze zwoele avonden in Utrecht worden door Teddy Tops gehost. Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Mensen Zeggen Dingen in Utrecht terecht voor een warme avond met koude biertjes.

We zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaande line-up met Grote Namen, en namen die je na vanavond niet meer zal vergeten - we maken ze in dit evenement bekend