concert: Social House in Paradiso op ZONDAG 17 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Social House in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 MEI
SOCIAL HOUSE Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Social House
Toegang 17,-

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse hitmakersduo Social House, oftewel Michael "Mikey" Foster and Charles "Scootie" Anderson, verhuisde een aantal jaar geleden samen van Pittsburgh naar Los Angeles. Sindsdien vormen ze Social House, en schrijft en produceert het duo muziek voor sterren als Ariana Grande, Meghan Trainor en Jennifer Lopez. En met succes: zo schreef Social House samen met Ariana Grande twee van de grootste hits van het afgelopen jaar: ‘thank you, next’ en ‘7 rings’, wat hen tevens een Grammy-nominatie opleverde. Daarnaast zijn Scootie en Mikey zelf ook te horen op de tracks ‘boyfriend’ met Grande en ‘Magic In The Hamptons’ met Lil Yachty. Het distinctieve geluid van Social House klinkt als frisse, aanstekelijke pop met duidelijke invloeden van r&b en hiphop. Zo was ook te horen op hun debuut EP ‘Everything Changed…’, die onlangs werd uitgebracht. Op 17 mei geeft het duo voor het eerst een concert in Nederland in Paradiso.