concert: John Grant in Paradiso

  • John Grant
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
  • John Grant
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo
WO.
22 APR
JOHN GRANT Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
HOOFDPROGRAMMA John Grant
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets John Grant in Paradiso
Tickets John Grant:
wo 22 apr
Paradiso, Amsterdam
€ 26,00

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse zanger en muzikant John Grant is in staat om met zijn diepe baritonstem en bijzondere bereik grote emoties op te roepen bij zijn luisteraars. In zijn seventies popnummers vol strijkers en synths belicht hij zijn depressie en drugsgebruik met prachtig gezongen teksten. Voorafgaand aan zijn solocarrière stond Grant een paar jaar aan kop van de countrypopband The Czars, daarna vertrok hij naar New York om te spelen met Midlake en The Flaming Lips.

Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat zijn eerste, veelgeprezen soloalbum ‘Queen Of Denmark’ uitkwam op het platenlabel Bella Union. Zijn aankomende reeks concerten staat deels in het teken van dit jubileum, maar is ook een vervolg op de succesvolle tournee rondom zijn goed ontvangen vierde album ‘Love Is Magic’ uit 2018. Tijdens zijn concert in Paradiso speelt Grant uitgeklede versies van zijn nummers, bijgestaan door pianist Chris Pemberton.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN John Grant

Foto John Grant te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto John Grant te Crossing Border 2013 Foto John Grant te Crossing Border 2010 Foto John Grant te Crossing Border 2013 Foto John Grant te Iceland Airwaves 2011 Foto John Grant te Motel Mozaique 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 19 foto's van John Grant

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN