concert: Millionaire in Cactus Muziekcentrum op WOENSDAG 25 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Millionaire
    Best Kept Secret 2017 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Millionaire in Cactus Muziekcentrum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
25 MRT
MILLIONAIRE Cactus Club @ MaZ, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2020
Hoofdprogramma Millionaire

EXTRA INFORMATIE

Misschien wel het meest geflipte CV van de belpop, dat van Tim Vanhamel. Lees even mee: Evil Superstars, dEUS, Eagles of Death Metal, Magnus, Broken Glass Heroes, Eat Lions, The Hickey Underworld én een goed onthaalde soloplaat. Maar dan vergeten we natuurlijk de belangrijkste, het moederschip Millionaire. Debuutalbum ‘Outside The Simian Flock’ katapulteerde met ‘Champagne’ één van de meest atypische radiosingles de hitlijsten in. De witheet freakende opvolger ‘Paradisiac’ klonk, met hulp van QUOTSA’s Josh Homme, als ‘waanzins’ eigen balorkest’ (De Morgen, 2017). Daarna werd het stil rond Millionaire, tot Vanhamel in 2017 plotsklaps terug op het voorplan sprong met ‘I’m Not Who You Think You Are’ en het bijbehorende magnum opus ‘Sciencing’. Meer dan een return to form voor Millionaire.



Dit keer moeten we gelukkig niet zo lang wachten op vervolg. ‘Cornucopia’ is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in Maart 2020.

Foto's van Millionaire

Foto Millionaire te Lowlands 2005 Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Millionaire te Breda barst 2018 Foto Millionaire te Lowlands 2002 Foto Millionaire te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 14 foto's van Millionaire

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws