Winnen: 2x2 kaarten voor Millionaire in Paard

Millionaire
Winnen: 2x2 kaarten voor Millionaire in Paard
Door sjoertb op 17 oktober 2017 - 10:45 Na een pauze van tien jaar maakte Millionaire afgelopen zomer een comeback op Best Kept Secret Festival met een nieuw album ('Sciencing'). Daarna volgden er een heleboel festivaloptredens en kondigde de band een clubtour aan.

Op 8 november is Millionaire ook te zien in het Den Haagse poppodium Paard. Zou je daar graag bij zijn? Dat komt goed uit: Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Millionaire'.

Deze winactie loopt tot en met 25 oktober.
Lana Del Rey lust for life

NIEUWE TOUR BRENGT LANA DEL REY NAAR O.A. ANTWERPEN Lana Del Rey is dit najaar nog bezig met haar 'LA To The Moon'-tour in...

The Kik

PROGRAMMA MUZIEKFEEST VAN HET JAAR COMPLEET (O.A.... Begin deze maand werd het Muziekfeest van het Jaar aangekondigd. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.