concert: LIVE: Soul Night met tribute to Aretha Franklin in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Soul Night met tribute to Aretha Franklin in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
LIVE: SOUL NIGHT MET TRIBUTE TO ARETHA FRANKLIN 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Lapa Loca

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Het is iets puurs, rauw en waar. Aretha Franklin heeft vele kanten, maar deze pure kant wil Lapa Loca belichten. Ze zijn gefascineerd door het geluid en proeven en leren en mixen het met hun eigen sound. Ze zijn nog maar net begonnen in ‘de scene’, het zijn 4 mensen die hun hart en liefde voor muziek volgen. Het verbindt ze in elk project weer.

Aretha heeft de wereld iets gegeven waar we allemaal van mogen genieten en leren. Verwacht geen blazers, strijkers of achtergrondzangeressen, maar de rauwe, strakke, groovy sound van Lapa Loca aangevuld met de scheurende sax van Harrie Damen en het gitaarwerk van Fritz Appel. Kom met ons mee de parels uit deze muziek beleven en voortzetten!