concert: Stake in Vera op DONDERDAG 12 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Stake
    25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • Stake
    Stake


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stake in Vera) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 MRT
STAKE Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma Stake
Voorprogramma An Evening With Knives

EXTRA INFORMATIE

Meer dan tien jaar geleden maakten ze al muziek onder de naam 'Steak Number Eight'. De vier jongens, net 12 jaar oud, wisten toen al hoe de band moest gaan klinken: luid, hard en zonder genade. Met een ongekend tempo bleven ze nieuwe muziek produceren en het aantal live shows stapelde op. Het harde werken werd beloond, de grootste concertzalen in België verkochten uit en op belangrijke Europese festivals stonden ze voor aanzienlijke massa's te spelen. Tijdens het touren waren ze onder andere support van Mastodon, Dillinger Escape Plan en Deftones.

Uit Eindhoven komt support An Evening With Knives. In hun gelaagde, energieke wall of sound hoor je elementen van post-metal, psychedelische rock en doom metal. Dit imposante geheel klinkt heerlijk donker, zwaar en meeslepend.

Foto's van Stake, An Evening With Knives

Foto Stake te Stake Foto Stake te Helldorado 2022 Foto Stake te 25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso Foto Stake te Stake Foto Stake te Headbangers Parade 2023 Foto Stake te Headbangers Parade 2023
 
Bekijk alle 18 foto's van Stake

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest