concert: Dark Fortress + Cthuluminati + Morvigor in Baroeg op ZONDAG 29 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dark Fortress + Cthuluminati + Morvigor in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
29 MRT
DARK FORTRESS + CTHULUMINATI + MORVIGOR 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Voor de liefhebbers van kwalitatief hoogstaande black metal zal de naam Dark Fortress niet onbekend in de oren klinken. De Duitsers hebben acht albums op hun naam staan waarvan de laatste in februari 2020 verschijnt. ‘Spectres From The Old World’ is opgenomen onder leiding van gitarist V. Santura. Hem kennen we natuurlijk ook als gitarist van Triptykon.
In zanger Morean hebben we een stadsgenoot op de planken staan. Hij studeerde cum laude af aan het plaatselijke conservatorium. Dat geeft ook wel aan dat we hier niet met een stel zolderkamer amateurs te maken hebben.

Gerelateerd nieuws