concert: Punkrock Riot #17 in Mezz (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • March
    Jera On Air 2018 - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
  • March
    Jera On Air 2018 - Zaterdag
    © Jarka van der Velden


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Punkrock Riot #17 in Mezz) verplaatst naar zaterdag 28 november 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 JUN
PUNKROCK RIOT #17 Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma March

EXTRA INFORMATIE

Tijdens Punkrock Riot check je de tofste punkrock acts uit België en Nederland. En dat doen we dit jaar al vier jaar. Met deze editie de album release van MARCH.

MARCH wordt ook wel omschreven als ‘Brody Dalle en John Coffey die een EpiFat-band vormen’. Ze nemen stukjes van rock en punk om hun nummers een rauw randje te geven, een pakkende wending en een positieve boodschap. Hun missie? Je harder laten gaan, sneller rijden en het stof van je botten afschudden en dat met een grote glimlach op je gezicht. De rauwe stem van Fleur in combinatie met een overdosis aan knapperige gitaarriffs en high octane ritmesecties zorgen ze voor een intense liveshow.

Foto's van March

Foto March te Popronde Rotterdam 2017 Foto March te Popronde Nijmegen 2017 Foto March te Popronde Rotterdam 2017 Foto March te Come As You Are 2017 Foto March te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto March te Popronde Rotterdam 2017
 
Bekijk alle 14 foto's van March

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws