concert: Rick de Leeuw in Mezz op DONDERDAG 22 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rick de Leeuw
    Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
    © René Obdeijn
  • Rick de Leeuw
    Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rick de Leeuw in Mezz) verplaatst naar vrijdag 22 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
22 OKT
RICK DE LEEUW Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Rick de Leeuw

EXTRA INFORMATIE

Bevlogen, energiek en origineel: in de jaren ’90 was Rick de Leeuw met zijn Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Samen met Thé Lauw van The Scene baande hij een weg voor bekende bands als Van Dik Hout en Bløf en bands als Noordkaap en Gorki uit België namen een voorbeeld aan hem. Vele zomers graasde hij met de Kecks de festivalweides van Nederland en Vlaanderen af en werd hij de soundtrack van deze generatie. Nu is hij terug met ‘Zonder Omweg’ en maakt hij zijn terugkeer naar de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek. Deze schreef hij samen met Zornik’s Koen Buyse en de Mens Frank Vander Linden, elf nummers over heimwee, seks, wreedheid en verlangen. Soms duister, dan weer uitbundig, altijd intens. Robuust en poëtisch en bij vlagen heerlijk vilein. Sober, puur en recht op het doel, zonder omweg. Met een tournee met de hoogtepunten uit zijn rijke repertoire en een mooie mix van oud en nieuw doet hij ook MEZZ aan tijdens zijn tour!

Foto's van Rick de Leeuw

Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
 
Bekijk alle 6 foto's van Rick de Leeuw

Gerelateerd nieuws