concert: An Evening With Knives / Stake in Merleyn op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Stake
    Stake
  • Stake
    25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (An Evening With Knives / Stake in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
AN EVENING WITH KNIVES / STAKE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma An Evening With Knives Stake

EXTRA INFORMATIE

STAKE is het vervolg op Steak Number Eight. Muzikaal verandert er gelukkig niet al teveel. Pakkende puntige noise en sludgemetal nummers inclusief de nodige grunge invloeden vormen nog immer de hoofdmoot. En dat is maar goed ook, want daarmee heeft de band zich inmiddels allang bewezen.

Hun nieuwe album ‘Critical Method’ kan dan ook gezien worden als een logisch vervolg op de vier voorgangers. Tussen de zware industriële noise sijpelt de grunge en andere gitaarrock door. Tijdens de rustige passages komen zelfs de door de band voorheen veelal vermeden symfonische elementen om de hoek kijken.

Het Eindhovense An Evening With Knives maakt knellende, zwoegende en gruizige stoner, postmetal met slepende zware gitaren, een logge ritmesectie en kenmerkende zangpartijen. Hun album ‘Serrated’ uit 2018 kan rekenen op lovende kritieken. Verplichte kost voor fans van QOTSA, Raketkanon, Melvins en Red Fang.

Foto's van Stake

Foto Stake te Stake Foto Stake te Headbangers Parade 2023 Foto Stake te 25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso Foto Stake te Stake Foto Stake te Stake Foto Stake te Stake
 
Bekijk alle 18 foto's van Stake

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws