concert: Supersuckers in Vera op ZONDAG 12 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Supersuckers in Vera) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
12 APR
SUPERSUCKERS Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma Supersuckers

EXTRA INFORMATIE

Sinds 1988 maakt de Amerikaanse band Supersuckers furieuze, vuige rock & roll en dat doen ze nog steeds. Het ongekende enthousiasme voor rock & roll zit bij de bandleden in het bloed en door hun jarenlange ervaring zijn ze eigenlijk alleen maar beter geworden. De band heeft VERA de afgelopen 25 jaar al menigmaal bezocht, dus maak je maar weer klaar voor rock'n'roll en garagerock van de bovenste plank.

Op het het gloednieuwe album "Play That Rock N' Roll" zullen de Supersuckers ongetwijfeld weer op vurige wijze eer doen aan stevige garagepunk rock & roll. De plaat zal 7 februari uitkomen op SPV/Steamhammer en betekent voor de band alweer hun dertiende full-length.

Foto's van Supersuckers

Foto Supersuckers te Airbourne - 15/10 - Melkweg Foto Supersuckers te Airbourne - 15/10 - Melkweg Foto Supersuckers te Airbourne - 15/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 3 foto's van Supersuckers

Gerelateerd nieuws