Winnen 3x2 kaarten Supersuckers en Nashville Pussy

Door J_anna op 19 januari 2009 - 14:20 Nashville Pussy is niet zomaar een groep, het is een levensstijl. Dit betekent pure rock’n’roll vol vuur, seks, drugs, wapens, alcohol en meer seks. Op zondag 1 februari zijn ze te zien in de Effenaar samen met de Supersuckers.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Supersuckers en Nashville Pussy op zondag 1 februari in de Effenaar in Eindhoven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Nashville Pussy wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Nashville Pussy-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Nashville Pussy zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Nashville Pussy' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 26 januari winnaars krijgen per email bericht.solo1

SOLO GEEFT BIJZONDER OPTREDEN IN UTRECHTVandaag is bekend gemaakt dat Solo en Erny Green op maandag 26 januari...

winnaarbeker.gif

POPPRIJS, POP MEDIA PRIJS, INTERACTIVE AWARD E.A. De Popprijs 2008 is tijdens Noorderslag in Groningen uitgereikt aan de...

REACTIES

Avatar depee
wo 21 jan 2009 21:55

depee Gimme some pussy!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.