concert: Blanks in Hedon

ZO.
16 FEB
BLANKS Kleine zaal, 20:15 uur Hedon, Zwolle
2020
HOOFDPROGRAMMA Blanks
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Blanks in Hedon
Tickets Blanks:
zo 16 feb
Hedon, Zwolle
€ 12,00 - 17,00

EXTRA INFORMATIE

Denk aan muziek, vrolijkheid en (over-)enthousiaste kreten: dat is Blanks. De lange Nederlandse muzikant uit Groningen bouwt in rap tempo een internatiale fanbase op met zijn YouTube kanaal ‘Music by Blanks’, dat al meer dan 975.000 volgers heeft. Blanks is niet de traditionele YouTuber, maar een muzikant die zijn online platform gebruikt om zijn passie en liefde voor muziek te delen.

Zijn ’StyleSwaps’ leidden tot samenwerkingen met DJ Armin van Buuren, en recentelijk kreeg hij reacties van Ariana Grande en Post Malone op zijn covers van hun hits.

En ondertussen focust Blanks zich meer en meer op eigen muziek. Met twee succesvolle eigen singles ’Don’t Stop’ en ‘Wave’ (waarmee hij als 3FM Talent de 3FM Megahit in de wacht sleepte) heeft Blanks een vliegende start gemaakt. Afgelopen jaar was hij al te zien op VidCon London, VEED Amsterdam, de A2IM NY Indie Week in New York en als support act voor MAX in de Melkweg.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Blanks

Foto Blanks te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Blanks te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Blanks te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Blanks te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Blanks

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS