concert: Life Of Agony / Static-X in Melkweg op DINSDAG 11 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Life Of Agony
    Graspop Metal Meeting 2015
    © Tim van Veen
  • Life Of Agony
    Graspop Metal Meeting 2015
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Life Of Agony / Static-X in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
11 AUG
LIFE OF AGONY / STATIC-X Max, 18:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Life Of Agony Static-X

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse alternatieve metalband Life of Agony is er een met een zeer bewogen geschiedenis. Met 'River Runs Red' bracht de band begin jaren negentig een van de meest invloedrijke metal albums uit en voorspelden de critici een grote carrière voor het New Yorkse kwartet, toch kwam daar in 1999 een eind aan.

Foto's van Life Of Agony, Static-X

Foto Life Of Agony te Speedfest 2010 Foto Life Of Agony te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zondag Foto Life Of Agony te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zondag Foto Life Of Agony te Into The Grave 2017 - Zaterdag Foto Life Of Agony te Wâldrock 2008 Foto Life Of Agony te Speedfest 2010
 
Bekijk alle 36 foto's van Life Of Agony
Bekijk alle 1 foto's van Static-X

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden