Life of Agony keert terug naar Nederland voor exclusief fan-event in 013 en Melkweg

Life of Agony news_groot
Life of Agony keert terug naar Nederland voor exclusief fan-event in 013 en Melkweg
Door KayleeV op 06 december 2023 - 10:26 De rockband Life of Agony keert op 20 februari 2024 terug naar Nederland voor een intiem evenement in 013, Tilburg en op 21 februari 2024 in Melkweg, Amsterdam. Met meer dan zestig optredens op Nederlandse bodem, hebben ze een bijzondere band opgebouwd met het Nederlandse publiek sinds hun debuut in de vroege jaren negentig. Tijdens deze avond zullen ze niet alleen hun gloednieuwe documentaire vertonen, maar ook een intieme akoestische set ten gehore brengen. Fans krijgen de kans om de band vragen te stellen en zo een kijkje te nemen achter de schermen van het succesvolle traject van Life of Agony.

Opgericht in 1989 in Brooklyn, evolueerde Life of Agony van hardcore punk en metal naar een rock-georiënteerd geluid. Na een tijdelijke split in 1999 kwamen ze in 2003 weer bijeen, brachten het album "Broken Valley" uit in 2005 en blijven actief met recentere releases zoals "A Place Where There's No More Pain" en "The Sound Of Scars".

Het hoogtepunt van de avond kan worden geüpgraded met een exclusief meet-and-greet vip-pakket. Voor €69,60 - € 70,08 kunnen fans genieten van een fotomoment met de bandleden, een privé-handtekeningensessie, een officieel gelamineerd VIP-pasje, een gelimiteerde full-color event poster en een unieke enamel pin. Het vip pakket is een toevoeging aan je ticket en dus geen lost staand ticket tot het event.

De reguliere ticketverkoop begint op 8 december om 10:00 uur, waarbij normale tickets tussen de € 80,80 en € 85,00 kosten. Koop hier je ticket voor dit Life of Agony event in 013 en hier kun je je ticket verkrijgen voor het event in de Melkweg. Wil je zeker zijn dat je de voor verkoop niet mist? Stel dan hier een reminder in voor de start van de verkoop in 013 en hier kun je een reminder instellen voor de start van de verkoop van de Melkweg show.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefkerstmannewss.jpg

KERST OP DE PODIA: EEN OVERZICHT VAN DE LEUKSTE...Ook dit jaar zijn er tijdens de feestdagen vele leuke kerstconcerten om te...

Tokio Hotel

TOKIO HOTEL KONDIGT EUROPESE TOURNEE AAN VOOR 2025... De Duitse band Tokio Hotel , bekend van hun emotionele rock hit 'Monsoon',...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.