concert: Real Derek & Kitchenette in V11

  • Kitchenette
    Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg
    © Bernard Bodt
  • Kitchenette
    Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg
    © Bernard Bodt
ZO.
13 DEC
REAL DEREK & KITCHENETTE 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Kitchenette Real Derek
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Real Derek & Kitchenette in V11
Tickets Real Derek & Kitchenette:
zo 13 dec
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Doortje Hiddema en Roy van Rosendaal vormen samen het speelse indiepopduo Real Derek. In plaats van te verdrinken in emoties als blijdschap of verdriet, gelooft Real Derek niet zo in de absoluten. We worden al dagelijks murw gebeukt met een bombardement van informatie, prikkels en impressies, en soms is een hapklare popmelodie die je onder je adem mee neuriet het enige dat pure krankzinnigheid op armlengte houdt. Droogkomische pop voor de scepticus… of gewoon voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Kitchenette is het project van Chris O. Kikić. De oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige zanger/gitarist heeft voor het schrijven en opnemen van de eerste EP Berserkia zijn tijd genomen en dat is te merken aan de direct hoge kwaliteit. De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Kurt Vile en The Raveonettes. Het vlaamse blog Gobsmag hoorde er zelfs wat Arcade Fire in terug.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Real Derek & Kitchenette in V11 plaatsvindt.

Foto's van Kitchenette, Real Derek

Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Heartland Festival 2018 Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Heartland Festival 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Kitchenette
Bekijk alle 1 foto's van Real Derek

Gerelateerd nieuws