concert: Real Derek & Kitchenette in V11 op ZONDAG 13 DECEMBER 2020

  • Real Derek
    Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
  • Kitchenette
    Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg
    © Bernard Bodt
ZO.
13 DEC
REAL DEREK & KITCHENETTE 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Kitchenette Real Derek

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 december 2020.
Dat is 1220 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Real Derek & Kitchenette in V11
DEZE Real Derek & Kitchenette TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 13 dec
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Doortje Hiddema en Roy van Rosendaal vormen samen het speelse indiepopduo Real Derek. In plaats van te verdrinken in emoties als blijdschap of verdriet, gelooft Real Derek niet zo in de absoluten. We worden al dagelijks murw gebeukt met een bombardement van informatie, prikkels en impressies, en soms is een hapklare popmelodie die je onder je adem mee neuriet het enige dat pure krankzinnigheid op armlengte houdt. Droogkomische pop voor de scepticus… of gewoon voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Kitchenette is het project van Chris O. Kikić. De oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige zanger/gitarist heeft voor het schrijven en opnemen van de eerste EP Berserkia zijn tijd genomen en dat is te merken aan de direct hoge kwaliteit. De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Kurt Vile en The Raveonettes. Het vlaamse blog Gobsmag hoorde er zelfs wat Arcade Fire in terug.

Foto's van Kitchenette, Real Derek

Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Kitchenette te Heartland Festival 2018 Foto Kitchenette te Heartland Festival 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Kitchenette
Bekijk alle 1 foto's van Real Derek

Gerelateerd nieuws