concert: Casey Lowry in Merleyn op DINSDAG 14 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Casey Lowry
    Casey Lowry - 12/09 - Melkweg
    © Britt Crooswijk
  • Casey Lowry
    Casey Lowry - 12/09 - Melkweg
    © Britt Crooswijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Casey Lowry in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
14 APR
CASEY LOWRY 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Casey Lowry

EXTRA INFORMATIE

Casey Lowry is een 22-jarige Britse singer-songwriter die vorig jaar doorbrak met de aanstekelijke single “Trampoline”. Het liedje dat hij schreef toen hij 14 was gaat over jonge liefde. De single scoorde meer dan 500,000 streams en een plek in de BBC Radio 1 playlist.

De single was een mooi voorbode van wat er kwam, een golf van lichtvoetige gitaarpop singles en debuut EP (“Nervous”). Hiermee heeft de jonge Brit de afgelopen tijd steeds meer harten weten te veroveren. Casey Lowry deed eerder supports van Jack & Jack en LANY en vanavond komt hij in Merleyn laten zien en horen dat hij een van de meest veelbelovende indie pop artiesten van dit moment is.

Foto's van Casey Lowry

Foto Casey Lowry  te Casey Lowry - 12/09 - Melkweg Foto Casey Lowry  te Casey Lowry - 12/09 - Melkweg Foto Casey Lowry  te Casey Lowry - 12/09 - Melkweg Foto Casey Lowry  te Jack & Jack - 21/2 - Melkweg Foto Casey Lowry  te Casey Lowry - 12/09 - Melkweg Foto Casey Lowry  te New Hope Club - 25/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 16 foto's van Casey Lowry

Gerelateerd nieuws