Casey Lowry naar Melkweg in januari 2024

casey lowry
Casey Lowry naar Melkweg in januari 2024
Door KayleeV op 26 oktober 2023 - 12:51 Britse singer-songwriter Casey Lowry zal in 2024 tijdens zijn tour stoppen in poppodium Melkweg op 31 januari. Met zijn lange lokken en heldere stem heeft hij indruk gemaakt op een wereldwijd publiek. Hij is bekend van zijn covers van bekende nummers, zoals Sigrid's 'Don't Kill My Vibe'.

Casey Lowry staat ook bekend om zijn inzet tegen seksisme, wat hij op ludieke wijze op TikTok aan de kaak stelt. Daarnaast heeft hij zijn muzikale vaardigheden laten zien als openingsact voor artiesten als LANY en Jack & Jack.

De zanger, die al op jonge leeftijd zijn eerste nummer, 'Trampoline', schreef, heeft zich ook op platforms als YouTube en Spotify bewezen. Zijn nummer 'Roam' heeft meer dan 200.000 views op YouTube, terwijl 'Slow Pace' meer dan 479.000 luisteraars op Spotify heeft bereikt.

Fans kunnen Casey Lowry live zien optreden, want de ticketverkoop voor zijn show in de Melkweg op 31 januari 2024 start op 3 november om 11:00 uur, met ticketprijzen van € 23,00. Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je kaarten voor de Casey Lowry show in de Melkweg.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Metejoor

METEJOOR KONDIGT THEATERTOUR IN BELGIË AAN Metejoor , bekend van zijn recente successen in de Vlaamse hitlijsten, heeft...

miles kane

MILES KANE NAAR NEDERLAND EN BELGIË IN HET VOORJAAR De Britse muzikant Miles Kane heeft onlangs een europese tour aangekondigd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.