concert: Eva van Manen in Neushoorn op VRIJDAG 22 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eva van Manen
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Eva van Manen
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eva van Manen in Neushoorn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 MEI
EVA VAN MANEN AA-Security Arena, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
Hoofdprogramma Eva van Manen

EXTRA INFORMATIE

Politiek en liefde, twee tegenpolen die Eva van Manen bezingt op haar debuutalbum Politiek & Liefde. Eerder werkte zij samen met Spinvis, Arnon Grunberg en Huub van der Lubbe. Nu staat zij op eigen benen, met band, in Neushoorn met een muzikaal en visueel pakkende show.

Eva van Manen besluit op haar zeventiende dat ze een eigen album wil, maar het duurde tot haar zevenentwintigste tot ze begint te schrijven. Het resultaat is haar debuutalbum Politiek & Liefde. Het is een muzikaal dagboek waarin ze schrijft over het gevecht met oude denkbeelden met de status quo waarin zij zich verhoudt tot mannen, andere vrouwen, tot huidskleur, tot ons praten en zwijgen. Ze zingt over haar persoonlijke relaties met familie en geliefden en is kritisch in haar zoektocht naar liefde. Dit alles met lichtheid en zwaarte, sterk en zacht tegelijk. Muzikaal haalt ze inspiratie uit artiesten als Lauren Hill, Noname, St. Vincent, Pink Floyd en Robohands.

Foto's van Eva van Manen

Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Eva van Manen

Gerelateerd nieuws