concert: Eva van Manen in Neushoorn

VR.
22 MEI
EVA VAN MANEN Arena, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
HOOFDPROGRAMMA Eva van Manen
TOEGANG (€17,00 (DEUR) / €17,00 (VVK ONLINE) / €13,25 (CJP))

EXTRA INFORMATIE

Politiek en liefde, twee tegenpolen die Eva van Manen bezingt op haar debuutalbum Politiek & Liefde. Eerder werkte zij samen met Spinvis, Arnon Grunberg en Huub van der Lubbe. Nu staat zij op eigen benen, met band, in Neushoorn met een muzikaal en visueel pakkende show.

Eva van Manen besluit op haar zeventiende dat ze een eigen album wil, maar het duurde tot haar zevenentwintigste tot ze begint te schrijven. Het resultaat is haar debuutalbum Politiek & Liefde. Het is een muzikaal dagboek waarin ze schrijft over het gevecht met oude denkbeelden met de status quo waarin zij zich verhoudt tot mannen, andere vrouwen, tot huidskleur, tot ons praten en zwijgen. Ze zingt over haar persoonlijke relaties met familie en geliefden en is kritisch in haar zoektocht naar liefde. Dit alles met lichtheid en zwaarte, sterk en zacht tegelijk. Muzikaal haalt ze inspiratie uit artiesten als Lauren Hill, Noname, St. Vincent, Pink Floyd en Robohands.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Eva van Manen

Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Eva van Manen

GERELATEERDE CONCERTEN