concert: Big Country / The Dreamside in Baroeg op ZONDAG 26 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Big Country
    Pinkpop Classic 2012
  • Big Country
    Pinkpop Classic 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Big Country / The Dreamside in Baroeg) verplaatst naar zondag 23 januari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
26 APR
BIG COUNTRY / THE DREAMSIDE 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Big Country The Dreamside
Toegang Prijs VVK: €20,00
Prijs deur: €22,50

EXTRA INFORMATIE

Big Country scoorde in de jaren 80 grote hits als ‘Look Away’, ‘Chance’ en ‘In a Big Country’. Het kenmerkende twee-gitarengeluid van Stuart Adamson en Bruce Watson voegde een melodieus Schots karakter aan de muziek van Big Country toe, men spreekt wel eens over ‘de band die gitaren speelt als doedelzakken’. Na het overlijden van zanger Stuart Adamson in 2001 pakte de band de draad weer op in 2007 met bassist Tony Butler achter de microfoon die een paar jaar later als zanger vervangen werd door Mike Peters van The Alarm. Inmiddels is Simon Hough al jaren de nieuwe vaste leadzanger omdat Peters meer tijd aan The Alarm wilde besteden. Met vader en zoon Watson op gitaar komt Big Country naar Baroeg voor een ouderwets avondje 80’s rock en new wave!

Foto's van Big Country, The Dreamside

Foto Big Country te Pinkpop Classic 2012 Foto Big Country te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Big Country te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Big Country te Pinkpop Classic 2012 Foto Big Country te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Big Country te Pinkpop Classic 2012
 
Bekijk alle 10 foto's van Big Country

Gerelateerd nieuws