concert: Craig David in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 30 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Craig David in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
30 MEI
CRAIG DAVID Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020

EXTRA INFORMATIE

In de tijd dat termen als ‘De Superclip’ en ‘De Dag Top 5’ als vaste begrippen golden, ontpopte Craig David zich als een van de grootste popsterren op aarde. Met songs als 7 Days en Fill Me In haalde de Britse zanger, dj en producer vele malen de hitlijsten. Hij bracht een fris geluid: een combinatie van R&B, house en de UK Garage die hij deels pionierde.

Met een CV van maar liefst 14 Top 10-hits en 15 miljoen verkochte platen blijft Craig David fervent zoeken naar frisse richtingen en nieuwe stromingen binnen de underground, een brede interesse die ook zijn eigen loopbaan naar het mainstreampubliek bracht.

Zijn concept en liveplatform TS5 begon heel organisch, als een serie penthousefeesten in Miami, waarbij David dj-sets afwisselde met freestyles en improvisaties. In feite hetzelfde wat hij in zijn bevlogen tienerjaren ook veelvuldig deed, maar dan op grotere schaal.

Gerelateerd nieuws