Craig David met TS5 show naar Maassilo, Melkweg en Ancienne Belgique

Craig David
Craig David met TS5 show naar Maassilo, Melkweg en Ancienne Belgique
Door larissapronk op 02 december 2019 - 11:58 Craig David brengt in 2020 zijn TS5 show naar Nederland en België. Hij zal te zien zijn in Rotterdam, Amsterdam en Brussel.

Craig David is een Engelse singer-songwriter, rapper, DJ en producer. Zijn muziekstijl wordt omschreven als R&B, hip hop en dance. Hij werd bekend door zijn samenwerking met Artful Dodger aan de single 'Re-Rewind'. Verder heeft hij samengewerkt met artiesten als Tinchy Stryder, Big Narstie, Kano and Jay Sean. Craig is veertien keer genomineerd geweest voor de Brit Awards. Ook is hij twee keer genomineerd geweest voor een Grammy Award voor de categorie Best Male Pop Vocal Performance. Verder heeft hij twintig UK Top 40 singles en zeven UK top 40 albums.

TS5 begon als een pre-party in zijn eigen penthouse, Tower Suite 5. Maar dankzij Soundcloud werd dit in een korte tijd razend populair dat hij besloot Miami te verlaten en met zijn show de wereld rond te trekken. In TS5 maakt hij zijn opwachting als DJ, zanger én MC. Hij zal een combinatie van zijn eigen hits, oldschool R&B anthems, swing beat, garage en de grootste hedendaagse house hits laten horen.

Craig David zal in Nederland en België te zien zijn op de volgende data:
27-05-2020 - Maassilo, Rotterdam (tickets)
28-05-2020 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
30-05-2020 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Reguliere tickets voor de shows in Nederland en België kosten tussen de €27,- en €30,- en gaan aankomende vrijdag 6 december om 11:00 uur in de verkoop. Kaarten kan je bestellen door te klikken op bovenstaande links.

Wil je een e-mail ontvangen als de verkoop begint? Stel een ticket reminder in door te klikken op een van de locaties waar Craig David zal optreden: Maassilo, Melkweg en Ancienne Belgique.

Eerder dit jaar was de Engelse zanger al te zien in Ancienne Belgique en TivoliVredenburg. Beide shows waren uitverkocht. Ook trad hij dit jaar op bij festivals als Couleur Café, Hullabaloo en Crammerock.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Craig David in Maassilo
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
wo 27 mei
Craig David / Craig David’s Ts5
Maassilo, Rotterdam
€ 27,00
do 28 mei
Craig David presents TS5
Melkweg, Amsterdam
za 30 mei
Craig David
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 30,00
De Helling

THE SKINTS MET TOUR LANGS DE HELLING, MERLEYN EN...De Britse reggae-formatie The Skints komt in het voorjaar met een tour naar...

Beth Hart

BETH HART NOVEMBER 2020 NAAR KONINKLIJK CIRCUS IN... Beth Hart gaat ter ere van haar recent uitgebrachte album 'War In My Mind' op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.